Първи календар с новородени бебета

Published by Pearl in the Shell on

Здравейте, мили приятели:) предпразнично и аз реших да отброявам дните до Коледа по специален начин:)
Тази година реших да създам нов продукт за България – първия календар с новородени бебета. И тъй като смятам, че всяко бебе трябва да има равен жизнен старт в живота, а за съжаление статистиката е шокираща – всяко десето дете в България се ражда недоносено, ще даря цялата печалба от продажбата на календарите на фондация “ Нашите недоносени деца”.
Средствата ще се използват за закупуване на апаратура и консумативи за поддържане и подобряване живота на най-малките пациенти – недоносените бебета.
Надявам се повече хора да се включат в кампанията и да си купят календар – така ще помогнем на нашите деца, нашето бъдеще!
За мен беше удоволствие да създам Pearl in the Shell 2015 Newborn Календар и ще се радвам ако и на вас ви хареса – нека повече недоносени бебета имат шанс да израснат здрави деца!

Искрено ви благодаря!

Теодора Янкова
Pearl in the Shell Newborn Art

Може да закупите календар на: http://www.pearlintheshell.com/ и сайта на фондация “Нашите недоносени деца” – http://www.premature-bg.com/kalendar-pearl-in-the-shell.html, както и във всички офиси и книжарници на Booktrading, Хеликон, Офис 1, магазини за бебешки и детски стоки Премама, Ивентас, Ин Витро център Виена в МБАЛ Токуда, Медицински център Света Петка, МБАЛ Сердика, както и с поръчка на тел. 0888 986 100 или 0899 908011.